woensdag 23 december 2009

Nieuwe merken

Wat is het toch leuk om te zoeken naar nieuwe merken voor op de site. Er gaan maanden van onderzoek, speuren op internet en het bezoeken van beurzen voorbij, voordat de beslissing genomen wordt. En oh, wat word je daar hebberig van. En niet alleen ikzelf, maar ook mijn zoon van 4 staat al klaar als er nieuwe voorraad binnenkomt. De dozen moeten meteen open om te kijken of er nog iets van zijn gading bij zit. Hij helpt dan ook mee met bestellen en wijst een paar leuke kledingstukken aan in de catalogus. Ik moet zeggen, hij heeft er wel feeling voor, het zijn vaak de hardlopers die hij gekozen heeft!

Maar goed, welke merken gaan het worden? T ja, er is heel veel leuks te vinden, maar gaan mijn klanten het ook leuk vinden. Dat is altijd de vraag. Tot nog toe zijn er gelukkig nauwelijks merken geweest die niet goed ontvangen zijn.

Aankomend zomerseizoen voegen we maar liefst 3 nieuwe merken toe. Twee Nederlandse merken en één Deens merk. Nou vooruit, ik zal een tipje van de sluier oplichten: retro, prachtige prints, kleurrijk en geen 13-in-een-dozijn. Dit helpt niet echt hè?
In de loop van januari meer hierover...

In de volgende blogs ga ik schrijven over de merken zelf: waar ze vandaag komen, wat er zo leuk aan is enz...

We hebben nog meer leuke merken op het oog, dus het is sowieso verstandig om de website in de gaten te houden.