woensdag 16 juni 2010

Nieuwe site!



De nieuwe gepimpte site van Pimp Your Kids is ein-de-lijk online. We zijn er heel erg lang mee bezig geweest, maar dan heb je ook wel wat.

De site is makkelijker te navigeren, een stuk overzichtelijker en wat minder druk, want de kleding is immers al druk genoeg. We zijn ook erg blij dat we nu I-deal als betaaloptie kunnen aanbieden naast overboeking en Paypal.

Snel kijken dus op de nieuwe site van: Pimp Your Kids

Uniek in Nederland: Sophie4Sophie



Ken je dat? Je dochter groeit als kool en die ene leuke jurk past niet meer want mevrouw heeft opeens veel langere benen. Dan moet je zeker eens kijken naar de leuke jurken van Sophie4Sophie. Deze jurken zijn aan 2 kanten te dragen en je doet er heel lang mee. Eerst is het een jurk, dan een tuniek en uiteindelijk een funky top.

Bekijk de collectie op de site: Sophie4Sophie

Pimp Your Kids haalt Metsola naar Nederland

Metsola is een retro merk uit Finland. Pimp Your Kids heeft het wéér voor elkaar, dit merk is door ons naar Nederland gehaald en wij zijn momenteel dus de enige winkel in Nederland die het merk Metsola verkoopt. De collectie bestaat uit hippe retro pakken, shirts en jurken.

Toen ik het merk voor het eerste spotte kon ik het niet laten het te bestellen. De hele collectie is gemaakt van badstof. En wat is nou fijner dan heerlijk zacht en soepel badstof? Niks toch. Het fijne is ook dat de kleding voldoet aan de Oekotex 100 standaard, wat inhoud dat de kleding vrij is van giftige stoffen.

Doet het je niet denken aan vroeger?

Snel shoppen dus: Metsola